FunX-dj Fernando Halman maakt kans op de prestigieuze Pop Media Prijs. Andere genomineerden zijn onder andere 101Barz en Giel Beelen van 3FM. Stemmen doe je via het Pop Media Prijs stemformulier.

POP MEDIA PRIJS
De Pop Media Prijs wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een individu, initiatief of project over het hele afgelopen jaar. De kandidaten komen vanuit alle hoeken van de media: pers, boeken, radio, tv, online media, documentaires, film en fotografie. Het gaat in alle gevallen om publicaties met als onderwerp popmuziek.

JURY
De jury bestaat dit jaar uit de winnaar van vorig jaar: Atze de Vrieze (VPRO 3voor12), Gijsbert Kamer (Popjournalist de Volkskrant, juryvoorzitter), Wilbert Mutsaers (NPO, Zendermanager 3FM, Radio 6, FunX) en Mark Deuze (Hoogleraar Mediastudies/Journalistiek, Universiteit van Amsterdam).

 

stem

FunX dj Fernando Halman is genomineerd voor de Pop Media Prijs en inmiddels komt de support (en daarmee ook de stemmen) overal vandaan aanvliegen. Zo riepen Jayh en Avalon Music onlangs nog op om op je boy te stemmen, maar ook de mannen van ChildsPlay, cabaretier Jörgen Raymann, rappers Jon Tarifa en Gin Dutch en de Arubaanse krant Diario roepen hun achterban op. Stemmen op Fernando doe je hier!

02_fernando

gindutch

Diztortionstemmen

jayhstemmen

raymannnstmmen

mofouradistemt