Wat als Hardwell, Boaz Van de Beatz, Munchi, Fellow, Amsterdam Sound System, Wiwek, DJ Chuckie, The Partysquad en ”de Bubbling koning” DJ Moortje hun krachten zouden bundelen? Wie weet kom je daar snel achter! Ik was zaterdag op ADE bij een hele toffe seminar over het succes van Bubbling muziek en hoe het vermengd is met de hedendaagse hits. Zodra deze geniale plaat ooit het levenslicht ziet dan zal ik deze voor je draaien in de NandoLeaks op FunX.

worlddrdjs

Een half jaar geleden vroeg ik aan Hardwell of hij een studio sessie zou willen met de Godfather van the Speedy Bubblin, DJ Moortje en zijn antwoord was Ja!

“Het lijkt me echt heel dope om met Moortje een track samen te doen.” Hoewel de 27-jarige Hardwell nu vooral bekendstaat als een House/Dance DJ, liggen zijn roots in de Bubbling.

26_hardwellfernandox550

https://soundcloud.com/funxfm/hardwell-duikt-misschien-studio-in-met-bubbling-king-dj-moortje

Wat als een paar geniale dj’s hun krachten zouden bundelen? Mannen alsHardwell, Chuckie, DJ Moortje en The Partysquad zouden samen een soort Bubbling House Mafia kunnen vormen. Het lijkt een fantasie, maar na het ADE kan het zomaar werkelijkheid worden!

BUBBLING IS IN

DJ Moortje vertelde tijdens een ADE Beats-seminar dat hij graag met Hardwell de studio in zou duiken, mede omdat de Jamaicanen het laten afweten: “Ik heb een heleboel vette shit die niemand heeft,” zei de legendarische bubbling dj “Bubbling is weer in, maar Jamaicanen maken weinig goede bubbling/dancehall meer en daarom moeten wij het maken,” voegde hij daaraan toe tijdens de seminar met Chuckie, Ruben en Jerry van The Partysquad, Hardwell, Amsterdam Sound System, BoazWiwek, Munchi en FELLOW.

MAKE IT HAPPEN

Hardwell had eerder dit jaar bij FunX aangegeven dat hij graag wildesamenwerken met Moortje, omdat hij één van zijn grootste muzikale invloeden is. Onze eigen Fernando vroeg de wereldtopper daarom of hij een samenwerking met Moortje tot de mogelijkheden behoort: “Ik denk dat we het nu kunnen laten gebeuren,” zei Hardwell. “Het zou tof zijn als we met deze groep een paar dagen de studio in zouden duiken. Wie weet wat er dan zou gebeuren!” De plaats lijkt ook al bepaald, bij Chuckie thuis… op Aruba!