NandoLeaks: JAYH PRIMEURT NIEUWE SINGLE ‘HOE LAAT’ MET LIJPE EN DOPEBWOY

Het is tijd voor ‘Hoe Laat’! Dat is de nieuwe track van Jayh ft. Dopebwoy en Lijpe, die de zanger vanmorgen primeurde in Start. Het nummer is ontstaan tijdens de Avalon-schrijverskamp en hoewel Jayh heel veel samenwerkt met andere artiesten, is dat toch niet zo vanzelfsprekend.

“Ik moet horen dat je heel tof bent of anders dan de rest.” Maar die kans wordt ook steeds kleiner volgens Mr. Jawson. “Als je tijd in een artiest wil steken, dan moet het wel iemand zijn die op z’n minst wel een paar jaar muziek aan het maken is en nog doorgaat.”

‘Samenwerken met Jayh? “Ik moet horen dat je heel tof bent of anders dan de rest”‘
JAYH FT. JEREMIH? JAYH FT. FRENNA?
“Plezier hebben in het maken van muziek is voor mij wel een rode draad, anders lukt het gewoon niet.” En dat staat in lijn met het feit dat Jayh geen concurrentie ervaart van andere artiesten. “De enige concurrent van mezelf ben ik.” Daarmee doelt Jayh op het feit dat hij zichzelf constant moet ontwikkelen. “De ontwikkelingen in mijn leven staan parallel aan mijn muzikale ontwikkeling.”

Hoewel de populaire zanger al wat jaartjes bezig is, ziet hij zichzelf zeker de komende tien jaar nog lekker veel muziek maken. Met wie de hitjesmaker nog wel een samenwerking voor ogen ziet: de Amerikaanse R&B-zanger Jeremih, maar ook Frenna van SFB.

HOE LAAT VERSCHIJNT DE VIDEO ‘HOE LAAT’?
Vanmiddag om 15.00 uur wordt de videoclip van ‘Hoe Laat’ online gedropt. Hou daarvoor de website in de gaten! Hieronder kan je alvast een snippet horen van de track.

‘Jayh primeurt nieuwe track ‘Hoe Laat’ met Dopebwoy en Lijpe’
NANDO’S BALLENBAK
Fernando legt zijn gasten regelmatig de lastigste dilemma’s voor. Ze grabbelen in Nando’s ballenbak om er een spannende vraag uit te halen. Jayh deed dat vanmorgen ook!

“Voor altijd wonen op Curaçao of in Marokko?”

03_jayhnando1