Nominaties FunX Music Awards bekend

De 23 nominaties voor de FunX Music Awards 2015 zijn bekendgemaakt door dj Fernando Halman tijdens zijn programma.
Vanaf nu kunnen luisteraars stemen op hun favoriete artiesten. Op 21 mei worden de prijzen uitgereikt.
De Rotterdamse rapgroep Broederliefde is met zes nominaties op zak de grootste kanshebber voor een FunX Music Award. De FunX luisteraar heeft ook bepaald dat Cho, Ronnie Flex, Yellow Claw en Natalie la Rose vaak genomineerd zijn.
FunX reikt Awards in tien categorieën uit: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. De Awardshow vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam, met liveoptredens van onder anderen Kenny B, Broederliefde, Jayh en Lady Bee.

funxmusicawards

Jayh wordt gearresteerd

Broederliefde werkt samen met Snoop Dogg

Kenny B zit vast in de lift

Jij kan vanaf vandaag HIER stemmen op je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards! Fernando en Broederliefde maakten vanochtend in Start alle 23 genomineerden bekend waar jij uit kan kiezen. Stem je op je favorieten? Dan maak je ook kans op die felbegeerde tickets voor de FunX Music Awards!

Grote kanshebber: Broederliefde

De genomineerden zijn bepaald op basis van stemmen van de FunX luisteraars. Broederliefde is dit jaar met zes nominaties op zak de grootste kanshebber voor een FunX Music Award. De luisteraars nomineerden ook Cho (5 nominaties), Ronnie Flex (4), Yellow Claw (4) en Natalie La Rose (3) vaak voor de FMA’s.

FunX reikt op 21 mei voor de tweede keer de FunX Music Awards uit tijdens een live show in de Amsterdamse Melkweg.