Hij heeft gehangen met Ed Sheeran, in de voorprogramma’s gestaan van Justin Bieber en Alicia Keys en samengewerkt met sterproducer Dallas Austin: Bluey Robinson! De opkomende Britse zanger timmert hard aan de weg. Hij was vanochtend te gast bij Fernando om te praten over zijn nieuwe EP The Cool.

De volle 100 procent
De 25-jarige Brit kreeg onder andere meer bekendheid door zijn straatoptredens die via YouTube te zien zijn. De zanger met Zweeds/Trinidadiaanse roots heeft duidelijk plezier in het maken van muziek. Dat wil hij ook laten horen met zijn nieuwe EP.

“Ik stop de volle 100 procent in mijn muziek en ik hoop dat mensen het ook leuk vinden.” Op de EP staan onder andere de tracks Cool, Body Rock, waar de Labrinth aan heeft meegewerkt, en Devil’s Door. “Deze track gaat over de vrouwen waar je als man voor moet oppassen. Die ‘gevaarlijke’. Weet waar je aan begint.”

Akoestische verrassingen
Natuurlijk liet de getalenteerde Engelsman ook nog live in de show horen wat hij te bieden heeft. De zanger, die momenteel niet getekend is bij een muzieklabel, deed het nummer Devil’s Door en Michael Jackson’s The Way You Make Me Feel.

 

 

https://soundcloud.com/funxfm/britse-zanger-bluey-robinson-zingt-mjs-the-way-you-make-me-feel-live