Ontwerpen, ondernemen, de juiste kleding uitzoeken, maar ook een eigen kleding- en zonnebrillenlijn uitbrengen, modestyliste Danie Bles doet het allemaal. Vanochtend vertelde ze in bij mij in de uitzending over haar modebewuste leven en ze gaf een aantal fashiontips. “Koop nooit te kleine kleren!”

In balans
“Alles wat ik doe, geeft me heel veel energie.” Danie’s gezin houdt haar leven in balans. Maar ook haar bekende vrienden. Zo doet ze de styling van onder andere Marco Borsato, Lieke van Lexmond en Sylvie Meis. “Als je met BN’ers werkt en het zijn je vrienden, hou je het veel langer vol als je eerlijk bent.”

Onlangs werd By Danie gepresenteerd op Ibiza. Met deze kleding- en zonnebrillenlijn wil ze mensen inspireren. In de collectie die vanaf januari te verkrijgen is, mixt en matcht Danie de stijlen Bohemian, Western en Rock ’n Roll. Maar deze ambitieuze vrouw is nog lang niet klaar. In de toekomst wil ze een stylingschool in Amsterdam openen. “Met praktijkgerichte masterclasses.”

Fashiontips by Danie
De modestylist adviseert iedereen om nooit te kleine kleding te kopen. “Dat is echt een no go.” Ook moet je minstens twee keer per jaar je kast opruimen. Maar nog belangrijker: “Volg niet klakkeloos een trend, dat is echt het stomste wat je kan doen!” Beluister de uitzending terug voor meer tips.

https://soundcloud.com/funxfm/danie-bles-klakkeloos-trends-volgen-is-het-stomste-wat-je-kan-doen