“Waves deel twee, bring it on!” Vanmorgen belde Fernando met zangeres Do over haar theatertour/album Uncovered. Maar ze vertelde nog iets opvallends. Het was ooit de bedoeling om samen te werken met Mr. Probz. “Ik zou eigenlijk iets met Mr.Probz samen doen, maar toen moest ik bevallen. Daarna was hij ineens wereldberoemd en toen dacht ik nou dan ga ik hem ook niet meer lastigvallen.”

Do vindt Waves een geweldig nummer. “Ik had getwitterd dat ik zijn liedje zo mooi vond. Het had me zo geraakt. Toen kreeg ik een berichtje van hem dat hij het lief vond om dat te horen uit mijn mond.” Kort daarna zijn de twee samen gaan zitten om te schrijven. “Ja, daarna was hij ineens wereldberoemd en was ik voor een baby aan het zorgen.”

Do is eigenlijk een tomboy
In de nieuwe theatertour van de zangeres laat ze alles van zichzelf persoonlijk zien en horen. Nog leuker, het publiek mag ook vragen stellen. “Ik hoop alleen dat ze geen vragen meer gaan stellen over bijvoorbeeld mijn scheiding. Het meeste daarover is wel gezegd en gezien.”

Do laat ook weten dat ze eigenlijk een onwijze tomboy is. “Ik speel met liefde Assassin’s Creed, Call of Duty en Modern Warfare. Ik ben wel een fanatiekeling. Er zijn menig joysticks door de kamer heen gevlogen als het niet lukte. It’s on baby!”

https://soundcloud.com/funxfm/mr-probz-en-do-gaan-mogelijk-samenwerken

domrprobz