Two Tone scoorde vorig jaar een FunXhit met Ray J op de single ‘Strippers on a Pole’ en sindsdien zit de artiest geen moment stil. Die constante drive leverde hem samenwerkingen op met RedOne, Enmeris en een plekje op de soundtrack van de animatiefilm Bilal.

Van souveniers naar muziek
Het blijft een opvallend verhaal. Two Tone investeerde in een souveniersbedrijf in Dubai en dat succes gaf hem de mogelijkheid om te focussen op zijn grote liefde: muziek. “Ik richtte me eerst op mijn business voor de financiën en twee jaar geleden kon ik daardoor mijn independent label starten,” vertelde hij vanochtend in Start.

https://soundcloud.com/funxfm/two-tone-van-nederland-naar-dubai

RedOne
Two Tone sprak met Fernando ook over de Marokkaanse tour die hem in contact bracht met topproducer RedOne. Hij verklapte dat ze een paar tracks klaar hebben liggen, maar dat die nog moeten uitkomen. Hun eerst project is een remix voor een Marokkaanse artiest van RedOne. Wie dat precies is, mocht hij helaas nog niet zeggen.

Enmeries
De latinwereld krijgt binnenkort ook weer te maken met Two Tone. Hij heeft namelijk samengewerkt met Enmeris. “Ik was op Curaçao voor een Senorita promotietour. Iedereen zei dat ik met hem moest samenwerken en zo kwam het één van het ander en hebben we twee tracks opgenomen.”

Animatiefilm Bilal
Two Tone vertelde tot slot dat zijn nummer binnenkort ook te beluisteren is in de animatiefilm Bilal. Volgens hem zijn door onder andere Will Smith, Queen Latifah en Ben Kingsley bij betrokken.

https://soundcloud.com/funxfm/two-tone-werkt-met-redone-en-enmeris