Fernando sprak vanochtend met Mr. Probz: “Ik heb zoveel muziek dat het er nu echt uit moet”

Mr. Probz is klaar om zijn nieuwe single Fine Ass Mess uit te brengen. Vrijdag 13 mei wordt het officieel uitgebracht met een videoclip. Fernando belde hem vanmorgen in Start. “Het nummer is gemaakt in de bible belt in Atlanta. Daar vind je die oude rock & roll en soul. Ik heb altijd al zo’n nummer willen maken. Die video is ook niet normaal!”

Fine Ass Mess vertelt het verhaal over een meisje die er heel lief uitziet, maar schijnt bedriegt. “Het gaat om een meisje die van buiten heel lief en kalm overkomt, maar eigenlijk een soort wervelwindje is die niet altijd de juiste keuzes maakt. Ik moet toekijken hoe en dat doet me pijn.”

EXTRA VEEL MR. PROBZ!
De nieuwe Probz single klinkt heel anders dan je van hem gewend bent. Maar dat komt omdat hij er niet van houdt om twee keer hetzelfde te doen. “Je creëert een bepaalde verwachting bij je publiek en de mensen met die je samenwerkt. Het is moeilijk om je weg daar tussenin te vinden. We hebben heel veel opgenomen. Ik ben veel naar Atlanta geweest en heb veel sessies gehad met producers. Ik heb een beetje soulsearching gedaan.”

Binnenkort kan je naast de nieuwe single waarschijnlijk genieten van nog veel meer tunes. “Ik heb nu zoveel muziek dat er gewoon uit moet. Die luxe heb ik niet altijd gehad. Nu heb ik zoiets van als dit er nu niet uitgaat, word ik knettergek.”