Rutger Vink a.k.a. Furtjuh was dit weekend samen met Enzo Knol de grote winnaar van de VEED Awards. Fans bepaalden dat Furtjuh de prijzen in ontvangst mocht nemen voor Beste Mannelijke YouTuber en Beste Comedy. Vanochtend schoof de YouTube-ster aan in Start en vertelde Fernando alles over het succes van zijn liedjes, parodieën, sketches en challenges.

Leven gaat door
Bij de meeste YouTube-sterren verandert hun hele leven door de populariteit, maar niet bij Furtjuh. Hij gaat gewoon naar school, doet gewoon wat hij altijd al deed. Volgens de YouTube-ster komt dit doordat hij maar één item per week plaatst en niet zijn hele leven filmt, zoals bijvoorbeeld Enzo Knol.

https://soundcloud.com/funxfm/youtube-ster-furtjuh-grote-winnaar-veed-awards

YouTube vrienden
Mama Furtjuh was in het begin één van de weinigen die Rutger’s kanaal bezocht, maar inmiddels zijn er gelukkig 139.000 anderen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Volgens Rutger zijn YouTube-vriendschappen een goed middel: “Zo werd ik ook ooit beroemd.” Je hoeft ze overigens niet allemaal uit te nodigen zoals Furtjuh, je kan ze ook noemen in shout-outs.

Furbruari
Enzo Knol (enzoknol), VEED Award-winnaar van de Best Gaming en Beste Vlogging categorieën, is één van Furtjuh’s vrienden. Daarom dook hij ook op tijdens #Furbruari, de speciale maand waarin Fur zijn YouTube vrienden uitnodigde voor een filmpje. Net als Teske die de VEED Award voor Beste Vrouwelijke YouTuber won.

https://soundcloud.com/funxfm/furtalen-met-furtjuh