DE STEM VAN ZAPP OP JE VOICEMAIL EN EEN MEET & GREET

Als je de televisie aanzet op NPO Zapp, hoor je altijd en stem die jou vertelt wat er allemaal aan zit te komen. Dat herkenbare stemgeluid is van niemand minder dan Fernando Halman! Speciaal voor Operatie Olifant krijg jij de unieke kans om DE STEM van Zapp te ontmoeten in levende lijve.

De hoogste bieder mag namelijk, met een ouder/verzorger, naar zijn radioshow Start komen bij radiozender FunX. Fernando is namelijk OOK nog eens elke doordeweekse dag te horen als dj. Jij mag tijdens de ochtenduizending meekijken en na afloop ontmoet je Fernando, die je dan het hemd van zijn lijf mag vragen. Hoe word je een radio-dj, is het moeilijk om ‘een stem’ te zijn en misschien – als je het heeeeel lief vraagt – mag jij ook nog wel zelf iets doen?

Bied dus nu op dit geweldige item, krijg een exclusieve tour achter de schermen bij de radio EN als klap op de vuurpijl spreekt Fernando jouw voicemail in!!! HOE COOL!!! DE STEM van Zapp als jouw persoonlijke welkomstboodschap.

Wil jij de stem van NPO Zapp als voicemail, of heb je altijd al een kijkje willen nemen in een echte radiostudio? Zorg er dan voor dat jouw ouders de hoogste bieder worden van dit super vette item en wie weet ontmoet jij binnenkort Fernando in het echt!!!

LET OP: De datum van het bezoek is in overleg, maar bij voorkeur in juni. De studio van Funx is in Rotterdam. Reiskosten kunnen niet worden vergoed.

CATEGORIE ZAPP BN’ER UITJE LUDIEK MEET&GREET RONDLEIDING