Acteur en regisseur Robert de Hoog vertelde vanochtend in FunX Start dat hij heel graag een kinderfilm of kinderserie wil maken. “Toen ik opgroeide waren er heel veel leuke kinderprogramma’s die nog bijdroegen aan de ontwikkeling van een kind. Tegenwoordig zijn die er niet meer en ik vind het daarom belangrijk dat we dat aan onze jeugd geven.”

Victoria Koblenko
Hoe zit het trouwens met Robert de Hoog en Victoria Koblenko? Hebben ze een relatie of is alles gespeeld? Die vraag werd vanochtend volop gesteld via de FunX App. Robert’s antwoord was helemaal in FunX style: “Het zit verstopt in dat nummer van Cho, Misschien Wel Hè! (..) Victoria’s is een hartstikke leuke vrouw, maar het is uit de hand gelopen met die berichten. Er is in ieder geval geen verliefdheid, dat gaat wel heel snel.”

Homies
Fernando sprak vanochtend met Robert de Hoog omdat hij één van de hoofdrollen speelt in de nieuwe Nederlandse film Homies! De hele film is eigenlijk een samenkomst van real life homies. Dat heeft volgens Robert ook zo’n zijn voordelen: “Als je iedere ochtend je vrienden op de set ziet, dan wordt je een gelukkig mens. Je vertrouwt elkaar heel erg. Als ik ze aankijk dan weet ik wat ze willen.”

https://soundcloud.com/funxfm/robert-de-hoog-wil-kinderfilm-of-kinderserie-maken

robertdehoog

robertdehoog2