Lange Frans rapt op ‘Drug Dealers Anonymous’ beat!!

LANGE FRANS EN 4SHOBANGERS BEGINNEN EIGEN PLATENLABEL ‘BLAUWDRUK RECORDS’

Défano Holwijn, Jhorr Mountain, Kevcody, Michael Bryan, Esko, Thomas Berge, het zijn slechts enkele artiesten die Lange Frans en 4Shobangers meenamen naar Duitsland. Op schrijverskamp! Hier is het album Blauwdruk Boothcamp uit ontstaan, dat over twee weken wordt uitgebracht. “Het ongestructureerde van een schrijverskamp, is hetgeen wat het een succes heeft gemaakt.”

Hoewel Lange Frans eerst nog niet klaar was voor een eigen platenlabel, heeft hij er nu de volste vertrouwen in samen met 4Shobangers. De eerste stap was natuurlijk het bijeen brengen van verschillende talentvolle artiesten en veel muziek maken. Zanger Thomas Berge, die jaren geleden bekend werd met het oerhollandse nummer ‘Mijn Luchtballon’, blijkt een echte hip hop en r&b-parel te zijn.

“Thomas heeft met Défano meegeschreven. Daarnaast heeft hij ook een beat geproduceerd met Esko. Thomas is pikzwart van binnen. Hij leeft echt hip hop en RnB en kon het met iedereen vinden.”

GEÏNSPIREERD DOOR JAY Z
Waarom de naam Blauwdruk Records? “Ik vond het een mooie naam.” Maar het is ook geïnspireerd op Jay Z’s ‘The Blueprint’.

‘Lange Frans en 4Shobangers beginnen platenlabel ‘Blauwdruk Records”
D-MEN WEER EVEN BIJ ELKAAR? “TUSSEN NU EN NOOIT!”
Vragen die je niet verwacht. Zo is Nando’s Ballenbak het beste te omschrijven. Ook voor Lange Frans. Hij trok onder andere de volgende vragen: “Wat moet er gebeuren om de hele straatremixcrew weer bij elkaar te krijgen?” en “Stel dat je weer een duo zou moeten vormen met een andere rapper. Welke rapper zou het dan zijn en waarom?”

Freestyle Lange Frans in FunX Start